Natuurvoeding
Maxine

Wil jij meer weten over hoe je gezonder kan eten? Welke voedingsmiddelen voeden je en ondersteunen je algehele fitheid? Waar begin je met een gezonde eetstijl en in hoeverre bouw je dit in de rest van je leven? Mag je dan helemaal niets lekkers meer eten?

Tijdens de infoavond natuurvoeding gaan we aan de slag met deze vragen! Gezond eten betekent lekker eten! Je hoeft echt niet altijd je taart te laten staan en te leven op droge zelfgemaakte havermoutcrackers! Maar hoe pak je het aan? Daar gaan we mee aan de slag!
We beginnen met (nogal droge) info, maar o-zo belangrijk om te begrijpen waarom we gevoed willen worden in plaats van gevuld. Natuurlijk proeven we taart! Je krijgt een lekker ontbijt mee naar huis om eens te proberen en is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Wanneer: 21 maart 2022 (mocht je deze keer niet kunnen, of gewoon nog een keer willen: 21 november doen we deze avond nog een keer!)
Hoelaat: 20.00-22.00 uur
Waar: Schevelstraat 3 1911 CK Uitgeest
Voor wie: iedereen die tips kan gebruiken om gezonder te leven en te eten
Kosten: GRATIS! Neem iedereen mee die dit kan gebruiken, iedereen is welkom

Inclusief: koffie/thee, iets lekkers, ontbijtje en alle info op een rijtje 🙂

Opgeven kan via info@sportentraining.nl of stuur een berichtje via DEZE LINK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *