Maxine

Ja! De evenementen voor 2022 zijn te boeken! We hebben ons best gedaan om een zo divers mogelijk aanbod aan te bieden en hebben onwijs veel zin om te starten.

Alle evenementen zijn voor iedereen te boeken. Ongeacht klant van Sport&Training of niet, we willen iedereen motiveren en inspireren om mee te doen en sportieve doelen te behalen. Dus hoe je sportieve inzet ook is, jij kan meedoen! Welk evenement kies jij? Aanmelden kan via info@sportentraining.nl, of via deze link. Geef even aan voor welk evenement (of meerdere) je je aanmeldt, je volledige naam, telefoonnummer en emailadres. Vergeet niet je familie en vrienden uit te nodigen! Want iedereen is welkom!

 • Social Walk – Start Di 1 maart
  De Social Walk is bedoeld voor iedereen die op een actieve manier buiten wil zijn, op een gezellige manier in contact met anderen. Het gaat hier dus om wandelen. Want wandelen is een ontzettend gezonde manier om fit te blijven. Tijdens het wandelen gebruik je een lage hartslag waardoor praten met elkaar geen moeite is maar je conditie op peil blijft. De belastbaarheid is laag, dus je hoeft absoluut niet ultrasportief te zijn om mee te doen. Het gaat hier om sociaal samen zijn, dus we passen ons aan elkaar aan.
  Leg nieuwe contacten, neem vrienden en familie mee en laten we samen met elkaar de verbinding weer zoeken!
  De Social Walk is gratis. Iedere week (met uitzondering van de schoolvakanties) op dinsdag wandelen we een uurtje samen; van 19.30-20.30 uur.
  We starten vanaf onze locatie in Uitgeest: Schevelstraat 3.
 • Lezing natuurvoeding – Ma 21 maart en Ma 21 november
  Wil jij werken aan een gezondere levensstijl en weet je niet precies waar je moet beginnen? In de lezing natuurvoeding helpen we je op weg. Middels informatie krijg jij praktische handvatten, maar na afloop gaan we ook het gesprek met elkaar aan; want van elkaar leren we het meest! We behandelen onderwerpen als de balans in koolhydraten, eiwitten en vetten, welke stappen zijn makkelijk in te bouwen en welke gezonde tussendoortjes kan je kiezen (die ook nog eens heel erg lekker zijn). Je krijgt koffie/thee en natuurlijk iets lekkers om je te inspireren. En oja, je krijgt ook nog iets lekkers mee naar huis + recept, want je zal toch echt zelf aan de gang moeten!
  Beide data 20.00-22.00 uur Schevelstraat 3 Uitgeest
  De lezing is gratis!
 • Hardloopevenement voor iedereen – zo 24 april en zo 9 oktober
  Voor iedereen? JA! Voor iedereen. Dit evenement hebben we zo ontwikkeld, dat wat je sportieve doel ook is; jij kan meedoen. Kies je voor een specifiek hardloopdoel waarin je je techniek tot uiting laat komen in een bepaalde afstand? Of heb jij een revalidatietraject achter de rug en is dit de start van vertrouwen in je lijf en kies je hiermee voor een volledig haalbaar doel voor jezelf? Dat betekent natuurlijk dat je ook mag wandelen, dribbelen, even hardlopen en dan weer wandelen; kies wat goed voelt voor jou. Dit hardloopevenement mag een stimulans zijn voor iedereen! En laten we elkaar inspireren, want samen staan we sterker!
  Op het strand van Bakkum gaan we de uitdaging met elkaar aan. En na afloop vieren we ieders overwinning met koffie/thee en iets lekkers (inbegrepen). Dus wat je overwinning ook mag zijn, jij gaat het aan!
  Je kunt je aanmelden voor de volgende afstanden:
  – 500 meter
  – 1 km
  – 2 km
  – 4,6 km
  – 9,2 km
  Trainen voor deze afstanden kan je met ons samen doen door middel van onze hardlooptrainingen. Maar dit is geen must.
  Beide data 09.00-12.00 uur Strand Bakkum (exacte locatie duidelijk na aanmelding).
  We vragen voor dit evenement een bedrag van €15,- (en gratis voor iedereen die hardlooptraining bij ons volgt).
 • Fietsclinic – Za 9 april racefiets en Za 15 oktober mountainbike
  Wil je beginnen met fietsen of je skills op de fiets verbeteren; wij helpen je op weg. In de lente/zomerperiode beginnen onze trainingen op de racefiets en in het najaar/winterperiode zitten we op de mountainbike. Met deze reden hebben we twee clinics ontworpen. We helpen je op weg om een betere fietser te worden en je enthousiast te maken voor deze ultieme buitensport. Je bent dus helemaal niet verplicht om mee te doen aan de trainingen en kunt eenmalig werken aan techniek, plezier, behendigheid en veiligheid. Neem iedereen die je kent met een geschikte fiets mee en beleef net zo veel plezier aan fietsen als wij!
  Ook als je al wat meer gevorderd bent, kunnen we je begeleiden. Misschien heb je specifieke doelen zoals het rijden van een toertocht, of fietsvakantie. Tijdens de clinic kan je al je vragen kwijt; niet alleen op het gebied van fietstechniek, maar ook voorbereiding, voeding op de fiets, kleding, etc.
  De clinic is gratis! Beide data 09.00-10.30 uur en we starten vanaf onze locatie in Uitgeest: Schevelstraat 3. Een geschikte fiets en fietshelm zijn verplicht!
 • Golfclinic – zo 11 september
  Maak kennis met de golfsport, of ontwikkel je techniek. Speciaal voor iedereen die het leuk vindt om een golfclinic te volgen hebben we een clinic op de golfbaan in Halfweg ontworpen. Onze golfpro Mike gaat deze clinic verzorgen en vertelt je alles over golf maar stuurt je vooral zelf in je techniek.
  De clinic is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen, ervaring of niet. De clinic zal inclusief koffie/thee en materiaalverhuur zijn.
  Kosten: €25,-, het tijdstip zal nader bekend gemaakt worden, het zal ongeveer 3 uur duren.
  Start: Golfbaan halfweg
 • Beachfit – Zo 8, 15, 22, 29 mei en Zo 5, 12, 19 en 25 juni
  Wil je op een fitte manier de zomer in? Doe met ons mee op strand Bakkum. Wat je doel ook is, iedereen kan en mag meedoen. Kracht, conditie, balans, souplesse, samenwerken; het komt allemaal terug in de trainingen van een uur. Het zand op het strand is een ideale manier om de trainingen een stuk zwaarder te maken dan je gewend bent, en deze manier van trainen daagt je op een geheel nieuwe manier uit! Gebruik de elementen van de natuur om te komen tot een fittere jij!
  Deze acht trainingen zijn er voor iedereen die lekker buiten wil sporten in een rustige (hopelijk met mooi weer) omgeving. Durf jij het aan om een duik te nemen na je training? Daag jezelf eens helemaal uit en stap buiten je comfortzone!
  Acht trainingen €100,- op de zondagen 09.00-10.00 verzamelen bij Club Zand strandopgang Bakkum
  Heb je al een lidmaatschap bij Sport&Training, dan kan je je credits ook inzetten in deze trainingen en hoef je dus niet extra te betalen!

2 comments on “Sport&Training evenementen 2022

 1. Wet even super leuk initiatief, om samen te gaan sporten !
  Dat heb ik de afgelopen jaren gemist in Uitgeest !
  Ik ben 77 jaar, heb 20 jaar gefietst met de racefiets ( KennemerTourClub)
  Ook 20 jaar hardgelopen met de Kennemerloopgroep,in de duinen in Heemskerk.
  Nu gaat dat allemaal niet meer en wat komt daarvoor in de plaats ?
  Ik ben heel blij met mijn electrische fiets( mijn maatje ) dagelijks fiets ik zeker 20 km
  En als het regent wandel ik een rondje dorp ! Maar alleen, of met mijn man !
  Dus geweldig dat jullie het organiseren, als ik 20 jaar jonger was ging ik zo mee !
  Daarom reageer ik op jullie initiatief, en wens jullie veel succes,
  misschien kijk ik stiekem om een hoekje om te zien wie er allemaal meedoen !
  Dus geweldig samen sporten houd je makkelijker vol, en gaat altijd door !
  Succes, lieve groet 🌻

  1. Hoi Ans,
   Wat een super leuk bericht, dankjewel!
   En wat goed om te horen wat je de afgelopen jaren op sportief gebied allemaal hebt ondernomen, daar heb je nu vast en zeker profijt van!
   Onze groepjes zijn kleinschalig en op maat, dus mocht je toch nog lekker willen bewegen of jouw eigen niveau, dan ben je hartstikke welkom! (En we hebben er zelfs tussen die ouder zijn hoor, dus je mag je hartstikke jong voelen!)
   Daarnaast hebben we op dinsdagavond een wandelavond (gratis) van half 8 tot half 9 waarbij je ook van harte welkom bent.
   Wie weet tot snel. En als je wat meer info wilt, dan hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *