Marcel van Ham Personal Trainer

Marcel van Ham

  • Sport&Training

Enjoy Life, Be Fit!”

En dat is waar Marcel voor staat. Jong of oud, beweeglijk of juist revaliderend, topsport of just for fun, iedereen moet lekker kunnen bewegen en zich lekker in zijn/haar lijf moeten voelen. En daar doet Marcel alles voor. Hij kijkt ook graag een stapje verder dan enkel het bewegen; hoe ziet je leven eruit, hoe zit je in je vel, wat eet je graag? Allemaal aspecten die belangrijk zijn voor je algehele fitheid.

Marcel was vroeger al zo’n gevalletje kon alles bij gym. In zijn jeugd heeft hij op hoog niveau honkbal gespeeld, maar zijn liefde voor schaatsen heeft het gewonnen. Jarenlang heeft hij op topniveau marathons geschaatst en kan met veel trots terugkijken op mooie uitslagen en de titel meesterknecht die hij van zijn ploeggenoten kreeg. In 2020 is Marcel gestopt als A-divisie rijder en coacht nu met veel passie en plezier de marathonschaatsselectie in Alkmaar. Daarnaast doet Marcel aan hardlopen, wielrennen, mountainbiken, inline-skaten en skaten.

Marcel heeft CIOS op zak, is gecertificeerd NASM Personal Trainer en – leuk voor wie dat wil- is golftrainer. Hij geeft bij Sport&Training Personal Training, Hardlooptraining, Fietstraining, Small Group Training, organiseert lezingen en workshops en tal van evenementen.