Hardlooptraining

Hardlopen is een laagdrempelige manier om te werken aan je conditie en een ideale buitensport! EN het is ook één van de sporten waarbij veel blessures ontstaan. Wij richten de trainingen zo in dat jij leert hoe je blessurevrij kan hardlopen. De focus ligt in eerste instantie bij het verbeteren van de looptechniek, hierna gaan we over naar het aanleren van de trainingsvormen waardoor jouw conditie verbetert. De focus op deze twee onderdelen is een krachtige combinatie en brengt jou snel naar het doel wat je voor ogen hebt.

Naast de hardlooptrainingen die wekelijks gegeven worden werken wij aan een groter doel samen met alle deelnemers. In een jaar trainen wij naar een aantal doelen of evenementen toe. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen om een 5, 10 of 20 km te lopen, wij trainen in ons programma samen met jou naar dit evenement toe. Meedoen is geen must, dus je kunt er ook voor kiezen om alleen de trainingen te volgen.

In de hardloopgroep letten wij er altijd op dat de groep niet te groot groeit, de individuele aandacht en ruimte om op je eigen niveau te trainen in de training vinden wij belangrijk. Voordat je start met de trainingen hebben we eerst een vrijblijvende intake waardoor we samen kunnen bepalen welke groep goed bij jou past. De intake is vrijblijvend en altijd gratis.

Wil je een keertje meedoen? Neem contact met ons op.

Evenement tijdschema's (1)

Beschikbaarheid
-
Iedere dinsdagavond. Er is nog plek, neem contact op om je aan te melden.

Rooster

  • Beschikbaarheid

    -

    Iedere dinsdagavond. Er is nog plek, neem contact op om je aan te melden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trainers

Over deze training

  • Categorie Hardlopen
  • Duur Wekelijks
  • Aantal deelnemers 6-12
  • Tijdstip Dinsdag 20.00-21.00
  • Prijs €52,50 per maand
Schrijf je in!