Personal Training wordt ook wel één op één training genoemd. De naam zegt voldoende, één trainer en één sporter.

We stemmen de trainingen af op jouw doel. Je kunt bijvoorbeeld werken naar: fit worden/blijven, afvallen, blessure preventie, kracht opbouwen, specifieke technieken leren etc.

Onderdeel van Personal Training is de intake, waarin we uitgebreid jouw doelen, sportverleden en eventuele blessures bespreken. Op deze manier kunnen we gericht aan het werk en ben je altijd met unieke trainingen bezig.

Contact

Outdoor Fit Group is buiten sporten in een kleine groep. Een uur bezig zijn met kracht, conditie en een stukje gezelligheid. Iedere week pakken we andere spiergroepen en andere oefeningen. Zo creëren we veel afwisseling. Doordat je in een groep sport, kun je net even dat beetje extra geven. Samen trainen we je steeds fitter!

Weinig of veel ervaring, we zorgen er voor dat jij een training op maat kan doen.

Doe mee op:
– Dinsdag 19.15 – 20.15 Zwaansmeer Uitgeest
– Donderdag 19.15 – 20.15 Zwaansmeer Uitgeest
– Zaterdag 08.30 – 09.30 Uitgeestermeer Uitgeest

Je kunt zelf bepalen welke dagen je komt en hoeveel je komt.

Aanmelden

In de hardlooptrainingen verbeteren we de looptechniek, leren nieuwe trainingsvormen en train je in een gezellige groep die jouw stok achter de deur is om iedere week te gaan trainen. Tijdens de trainingen zijn we bezig met een hardloopevenement, die iedere periode weer anders is.

Wil je beginnen met hardlopen kom dan eens kijken bij een training. Iedereen heeft zijn of haar eigen niveau, wij passen de trainingen altijd naar de persoon aan. Het doel is een beter loper te worden.

De hardlooptraining wordt gegeven op:
* Woensdag 19.30-21.00 Zwaansmeer Uitgeest

Contact

Small Group is een groep van drie tot vijf personen die samen trainen. Deze trainingsvorm valt tussen Personal Training en de Outdoor Fit Group. Het aanleren van nieuwe technieken en nieuwe oefeningen gaat sneller omdat de trainer net even meer aandacht heeft dan in grotere groepen maar je hebt wel de gezelligheid van je groepsgenoten.

Je kunt zelf een groepje aanmelden, je kunt ook aansluiten bij een bestaand groepje.

Contact

Fit zijn op je werk is een heel belangrijk onderdeel van de werksfeer. Wanneer de werksfeer goed is werkt iedereen sneller, effectiever en beter samen. Goed samenwerken en communiceren is belangrijk als je samen naar doelen toewerkt of projecten af wilt maken.

Wij verzorgen op locatie een training die iedereen prikkelt om het lichaam te gebruiken. Het effect is dat je daarna met nieuwe energie aan het werk kunt. Het voordeel is dat niemand zich na het werk zorgen hoeft te maken om bewegen want dat heb je al gedaan. De grootste winst zijn de spellen of circuittrainingen waarbij iedereen elkaar moet aansturen en moet communiceren. We bereiken op een speelse manier al heel snel punten waar misschien op de werkvloer ook tegenaan word gebotst.

Voor een bedrijf is het geweldig als de werknemers een goede band hebben, goed communiceren en bovenal fit zijn.

Contact
Trainen op de racefiets voor jezelf, in een groep of naar een evenement toe kan soms lastig zijn. Soms vraag jij je misschien af of het wel goed is wat je allemaal doet op de fiets.

Om te leren hoe je beter op je fiets zit en meer te leren over techniek kan je meedoen met een trainingsgroep of met een klein groepje, een small group training. De technieken waar we mee aan de gang kunnen zijn; traptechniek, houding, bochtentechniek, sturen in een groep, veiligheid op de weg, waaier rijden of klimmen en dalen.

De evenementen zoals een Amstel Gold Race of Alpe d’huzes zijn mooie doelen om naar toe te trainen.

Contact